over x-anders

VIND MIJ

iris de caluwé

iris-de-caluwe2

Stijl: Observeren, luisteren, bevragen, benoemen en dan systematiek creëren en funderingen (herop)bouwen. Ik speel in op draagkracht, noden en wensen. Dit doe ik graag op een aangepast tempo, een correcte communicatie, in transparantie en gedrevenheid.

Passie: Medewerk(st)ers (vrijwillig(st)ers of professionals) binnen social profit organisaties enthousiasmeren en ondersteunen om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen.

Voor jou: Dé coaching tot die inherente drive en insteek om ‘wat moet gebeuren’ op een mooi prestatieniveau te krijgen, door energie, capaciteiten en budget goed te besteden.

Loopbaan: Organisatiecoach (Casa Rosa vzw), human resources manager (Oxfam-Wereldwinkels vzw / Oxfam Fairtrade cvba), algemeen coördinator (WJNH vzw), jobhunter (Kopa vzw) en stafmedewerker (studentenvoorzieningen Hogeschool Gent).

Opleidingen: Naast tal van korte bijscholingen, heb ik de diploma’s maatschappelijk assistentsocial profit management en bezield management voor leidinggevenden in mijn rugzak. Tevens schreef ik een proefschrift over de link tussen organisatiecultuur en integrale kwaliteitszorg.

x-anders nieuws

x-anders klanten

© 2013 x-anders
website miene.be